Mostanában, teljesen jogosan, kaptam olyan kritikát, hogy nincsenek új a húsos receptek a blogon. Ez sajnos valóban így van. Nem azért, mert nem csinálok ilyesmit, de megmondom őszintén, fotózni nekem sokkal-sokkal nehezebb, mint desszertet, kenyeret vagy például pitéket. Persze ezeket is gyakorolni kell, hogy jobban menjen. Szeretném a recept palettát is változatosan tartani, hogy mindenki találjon kedvére valót az oldalon. Szeretném, ha nem kopnának ki a rendes főételek sem a blogról, ezért most gyakorolok, a főzésben is és a fotózásban is. Ha már nehéz fotózási téma, a rakott dolgokat talán az egyik legnehezebb esztétikusan megörökíteni. Igyekeztem... Jöjjön most ez a lasagne recept, amit őszi hangulatban friss és szárított gombával turbóztam fel. Ha hozzám hasonlóan szeretitek a gombát, érdemes kipróbálni. 








