Ízek nyelvén - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://izeknyelven.blog.hu/2024/01/29/croque_monsieur_a_franciak_melegszendvicse/full_commentlist/1#c42430537
Válasz erre: Croque Monsieur, a franciák melegszendvicse
2024-01-30T16:14:10+01:00
2024-01-30T16:14:10+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2024/01/29/croque_monsieur_a_franciak_melegszendvicse?full_commentlist=1#c42429755" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 42429755 );">@Étteremkritikus</a>: De jó! Meg tudom érteni, szuper hétvégi reggeli! Én is sokszor sütök rá tükörtojást, de nem sértődöm meg, ha épp nincs mellé...
https://izeknyelven.blog.hu/2024/01/29/croque_monsieur_a_franciak_melegszendvicse/full_commentlist/1#c42429755
Válasz erre: Croque Monsieur, a franciák melegszendvicse
2024-01-29T23:57:18+01:00
2024-01-29T23:57:18+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Szeretem a Croque Monsieur-t, de még jobban a Croque Madame-ot, számomra az a tökéletes brunch kaja a lustálkodós hétvégéken, egy kis salátával tálalva.
https://izeknyelven.blog.hu/2022/09/08/lecso_ahogy_mi_szeretjuk/full_commentlist/1#c41563697
Válasz erre: Lecsó, ahogy mi szeretjük
2022-09-13T08:20:02+02:00
2022-09-13T08:20:02+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2022/09/08/lecso_ahogy_mi_szeretjuk?full_commentlist=1#c41559033" class="reply_nick_1616985" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 41559033 );">@NemSam</a>: Köszönöm az ötleteket. Cukkinivel főztem már hasonlót, tényleg úgyis nagyon finom, de patisszonnal még nem próbáltam, az is jól hangzik.
https://izeknyelven.blog.hu/2022/09/08/lecso_ahogy_mi_szeretjuk/full_commentlist/1#c41559033
Válasz erre: Lecsó, ahogy mi szeretjük
2022-09-09T20:21:53+02:00
2022-09-09T20:21:53+02:00
NemSam
http://blog.hu/user/1616985
Ha nem szereted a paprikát, próbáld meg cukkinivel vagy patisszonnal. Úgy is nagyon jó!
https://izeknyelven.blog.hu/2022/03/23/elso_sajat_kovaszos_kenyerem/full_commentlist/1#c41553749
Válasz erre: Első saját kovászos kenyereim
2022-09-06T10:51:40+02:00
2022-09-06T10:51:40+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2022/03/23/elso_sajat_kovaszos_kenyerem?full_commentlist=1#c41552905" class="reply_nick_1343808" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 41552905 );">@kovászoskenyér</a>: Szerintem az a jó a mai világban, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb formát a tanulásra. Én nagyon szeretem a személyes lehetőségeket, könnyebben és gyorsabban fejlődöm így, és még jó program is, így nem érzem a workshopot sem elvesztegetett időnek vagy pénznek. Klassz, hogy vannak már mindenféle facebook csoportok is, az is egy jó forma tud lenni, hogy segítsen elsajátítani például a kovásznevelést, kovászos kenyér sütését. Köszönöm az ajánlást.
https://izeknyelven.blog.hu/2022/03/23/elso_sajat_kovaszos_kenyerem/full_commentlist/1#c41552905
Válasz erre: Első saját kovászos kenyereim
2022-09-05T17:42:37+02:00
2022-09-05T17:42:37+02:00
kovászoskenyér
http://blog.hu/user/1343808
Üdv Fölösleges pénzkidobás a Work shop . A Kovász készítés ahogy a nagyi csinálta Facebook csoportba a kovászról mindent meg lehet tudni térítterites mentesen .
https://izeknyelven.blog.hu/2020/11/12/fuszeres_almas_muffin/full_commentlist/1#c39229876
Válasz erre: Fűszeres almás muffin
2020-11-15T19:30:12+01:00
2020-11-15T19:30:12+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/11/12/fuszeres_almas_muffin?full_commentlist=1#c39227174" class="reply_nick_830946" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 39227174 );">@Robiekin</a>: Thanks! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/11/12/fuszeres_almas_muffin/full_commentlist/1#c39227174
Válasz erre: Fűszeres almás muffin
2020-11-15T11:06:40+01:00
2020-11-15T11:06:40+01:00
Robiekin
http://blog.hu/user/830946
Looks great
https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel/full_commentlist/1#c38976188
Válasz erre: Overnight, azaz másnapos zabkása sült fügével
2020-09-22T11:40:21+02:00
2020-09-22T11:40:21+02:00
kalandfereg
http://blog.hu/user/161126
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel?full_commentlist=1#c38976066" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38976066 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
Igen, a rizs is finom, sőt, én is jobban szeretem, csak azért hoztam fel a grízt, mert annak minden alaptulajdonsága szinte azonos a zabpehellyel, kalória, rosttartalom.<br />
A rizs, legalább is a hántolt, az kalóriában több, rostban sajnos jóval kevesebb, pedig olyan finom. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel/full_commentlist/1#c38976066
Válasz erre: Overnight, azaz másnapos zabkása sült fügével
2020-09-22T11:03:38+02:00
2020-09-22T11:03:38+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel?full_commentlist=1#c38959966" class="reply_nick_161126" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38959966 );">@kalandfereg</a>: Vannak alapanyagok, amik jobbak a szervezetnek, ez tény, de sosem mondtam semmilyen ételre, hogy az rossz lenne, nem vagyok ez a típus. Ha körbenézel az oldalamon, látni fogod, elég vegyes a paletta, a totál hedonista fogásoktól az egészségessebb vonaláig. <br />
A tejbegríz sült fügével amúgy jól hangzik! ;) Mondjuk én lehet tejberizsre tenném inkább, azt jobban szerettem gyerekként is. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel/full_commentlist/1#c38959966
Válasz erre: Overnight, azaz másnapos zabkása sült fügével
2020-09-19T13:21:37+02:00
2020-09-19T13:21:37+02:00
kalandfereg
http://blog.hu/user/161126
Annyit jegyeznék meg, hogy a zabpehely kalóriatartalma nem sokban különbözik a grízétől, a zabkása pedig a tejbegríztől. Csak a tejbegríz az csúnya hagyományos rossz, a zabkása pedig bolondgomba, de külföldi. :))<br />
Amúgy nagyon is szeretem a zabkását, de helyén kell kezelni a témát, ezt a bohóckodást nem bírom egy csomó étel körül, hogy csak azért, mert nem ez volt az oviban az ebéd, már biztos, hogy fú de egészséges is.<br />
És pont annyira finom a zabkása sült fügével, mint egy jó tejbegríz sült fügével, azaz finom. De a tejbegríz baracklekvárral az egy felsőbb kategória. :)))
https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel/full_commentlist/1#c38959932
Válasz erre: Overnight, azaz másnapos zabkása sült fügével
2020-09-19T13:10:55+02:00
2020-09-19T13:10:55+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel?full_commentlist=1#c38957328" class="reply_nick_733286" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38957328 );">@eßemfaßom meg áll</a>: bár egyszer engem öntene ki a házból...:))) Bolti azért elég rizikós sajnos, de persze értem, amit mondasz. Én nagyon bírom a sült gyümölcsöket, kihozza az édességüket, szerintem nagyon finomak így! Remélem családnak is bejön majd!
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven/full_commentlist/1#c38959926
Válasz erre: Rólam
2020-09-19T13:08:43+02:00
2020-09-19T13:08:43+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven?full_commentlist=1#c38959574" class="reply_nick_1003648" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38959574 );">@Zuglovas</a>: hűű...nagyon köszönöm! :) Igazán jól esnek a szavaid, tisztára zavarba jöttem...csak pár éve csinálom ezt, látszik is is a blogon, honnan indultam, és még bőven van hova fejlődnöm. Örülök, hogy tetszik, remélem, továbbra is szívesen olvasod majd posztokat, főzöl, sütsz ezekből inspiralodva.
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven/full_commentlist/1#c38959574
Válasz erre: Rólam
2020-09-19T11:48:05+02:00
2020-09-19T11:48:05+02:00
Zuglovas
http://blog.hu/user/1003648
Nagyon szép az oldalad. Inspiratív, sütéshez, főzéshez kedved csináló! Nagyon tetszik, hogy egészséges, feldolgozatlan "alap" anyagból dolgozol. Még az is megfordult a fejemben, hogy befutott gasztroblogger vagy, aki álnéven csinált egy másik oldalt, inkább csak a saját maga (és az olvasók) szórakoztatására.
https://izeknyelven.blog.hu/2020/09/17/overnight_azaz_masnapos_zabkasa_sult_fugevel/full_commentlist/1#c38957328
Válasz erre: Overnight, azaz másnapos zabkása sült fügével
2020-09-18T19:50:47+02:00
2020-09-18T19:50:47+02:00
eßemfaßom meg áll
http://blog.hu/user/733286
sült füge, ezt kipróbálom, hátha a kölykök így jobban megeszik. Jó dolog a fügefa de ha elkezd teremi kiönti az embert a házából :)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal/full_commentlist/1#c38091232
Válasz erre: Csirkés-zöldséges ázsiai tészta pirított kesudióval és szezámmaggal
2020-01-26T14:25:11+01:00
2020-01-26T14:25:11+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal?full_commentlist=1#c38091162" class="reply_nick_632520" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38091162 );">@Boar.</a>: Ezek a típusú ételek sokszor így készülnek, így minden alapanyag pont jó állagúra sül. Amúgy meg nem túl nagy macera, szerintem megéri. ;)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal/full_commentlist/1#c38091226
Válasz erre: Csirkés-zöldséges ázsiai tészta pirított kesudióval és szezámmaggal
2020-01-26T14:23:20+01:00
2020-01-26T14:23:20+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal?full_commentlist=1#c38089348" class="reply_nick_1475456" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38089348 );">@Várkonyi Zsuzsanna</a>: Köszönöm szépen! :) Igazán jól esik a visszajelzés. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal/full_commentlist/1#c38091162
Válasz erre: Csirkés-zöldséges ázsiai tészta pirított kesudióval és szezámmaggal
2020-01-26T14:06:20+01:00
2020-01-26T14:06:20+01:00
Boar.
http://blog.hu/user/632520
Ez így elég gáz, hogy mindent külön pirítasz és kiszedegetsz.
https://izeknyelven.blog.hu/2020/01/23/csirkes-zoldseges_azsiai_teszta_piritott_kesudioval_es_szezammaggal/full_commentlist/1#c38089348
Válasz erre: Csirkés-zöldséges ázsiai tészta pirított kesudióval és szezámmaggal
2020-01-25T20:43:56+01:00
2020-01-25T20:43:56+01:00
Várkonyi Zsuzsanna
http://blog.hu/user/1475456
Először is gratulálok a blogodhoz! Nagyon jók és különlegesek a receptjeid. Ez az ázsiai tészta is telitalálat! További sok sikert kívánok!
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37754336
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-19T15:37:43+02:00
2019-10-19T15:37:43+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj?full_commentlist=1#c37753768" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37753768 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
A méz az cukor. :o)<br />
Feltétlenül írd le, hogy sikerült a sós verzió!
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37753778
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-19T12:23:42+02:00
2019-10-19T12:23:42+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj?full_commentlist=1#c37753246" class="reply_nick_646182" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37753246 );">@the real fogash</a>: Akár az is lehet
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37753768
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-19T12:18:45+02:00
2019-10-19T12:18:45+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj?full_commentlist=1#c37751594" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37751594 );">@Attilajukkaja</a>: Cukrosnak nem mondanám, de tény, hogy édes. Legközelebb tervezem kipróbálni a sós verziót is.
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37753764
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-19T12:17:43+02:00
2019-10-19T12:17:43+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj?full_commentlist=1#c37752412" class="reply_nick_1103714" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37752412 );">@kmera</a>: Köszi a tippet! Én is gondolkodom a sós verzión.
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37753246
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-19T09:10:05+02:00
2019-10-19T09:10:05+02:00
the real fogash
http://blog.hu/user/646182
Bakker EZ NEM VAJ, ez egy zserbóba való töltelék....
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37752412
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-18T20:28:12+02:00
2019-10-18T20:28:12+02:00
kmera
http://blog.hu/user/1103714
Házi készítésű kekszre kenném, vagy kalácsból készült pirítósra. <br />
Egyébként érdekelne engem is egy peszto-jellegű kísérlet...
https://izeknyelven.blog.hu/2019/10/18/fuszeres_diovaj/full_commentlist/1#c37751594
Válasz erre: Fűszeres dióvaj
2019-10-18T16:48:43+02:00
2019-10-18T16:48:43+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Már megint egy cukros "vaj". Várom a sós változatát!
https://izeknyelven.blog.hu/2019/09/12/felturbozott_cukkini_tocsni/full_commentlist/1#c37624444
Válasz erre: Felturbózott cukkini tócsni
2019-09-13T09:37:03+02:00
2019-09-13T09:37:03+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/09/12/felturbozott_cukkini_tocsni?full_commentlist=1#c37623542" class="reply_nick_1039778" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37623542 );">@Mad Marx</a>: A nyers reszelt krumplival készülő változatnál abszolút igazad van, ahhoz hogy az átsüljön kell a több zsiradék. Viszont ez a cukkinis verzió a benne lévő alapanyagok miatt így is átsül és szépen meg is pirul. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2019/09/12/felturbozott_cukkini_tocsni/full_commentlist/1#c37623542
Válasz erre: Felturbózott cukkini tócsni
2019-09-12T22:06:26+02:00
2019-09-12T22:06:26+02:00
Mad Marx
http://blog.hu/user/1039778
Ez akkor finom, ha megsül, szóval kell alá zsiradék, mert különben csak a széle(oldala) pirul meg, mint a mellékelt ábrán :(
https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal/full_commentlist/1#c37471348
Válasz erre: Egyben sült camembert nyári kiadásban - friss fűszerekkel és paradicsommal
2019-07-30T09:18:53+02:00
2019-07-30T09:18:53+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal?full_commentlist=1#c37469780" class="reply_nick_376784" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37469780 );">@szépjuhászné</a>: Na majd nyitva tartom a szemem :) Nekem kis méretű pite formáim vannak, az is megfelel erre a célra, kb pont a sajttal hasonló méretű, arról tudom is hogy tuti hőálló. Remélem ízleni fog, és a cserépedénykék is jól bírják majd a próbát! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal/full_commentlist/1#c37469780
Válasz erre: Egyben sült camembert nyári kiadásban - friss fűszerekkel és paradicsommal
2019-07-29T18:54:57+02:00
2019-07-29T18:54:57+02:00
szépjuhászné
http://blog.hu/user/376784
Krétán szoktunk enni, lehetőleg birkából, az edényeket meg hazahozom. Sütni még nem próbáltam benne, de most kipróbálom. A Lidl-ben pedig a francia napokon szokott lenni creme brulee kb. 10-12 centis cserépedényben. Abban is ki lehetne próbálni kicsiben, az biztosan bírja a meleget. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/14/piritott_zoldseges_rizsteszta_fuszeres_sult_tofuval/full_commentlist/1#c37468788
Válasz erre: Pirított zöldséges rizstészta fűszeres sült tofuval
2019-07-29T13:27:42+02:00
2019-07-29T13:27:42+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/14/piritott_zoldseges_rizsteszta_fuszeres_sult_tofuval?full_commentlist=1#c37468616" class="reply_nick_1466176" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37468616 );">@KormosCsabi</a>: De szuper! Én azért nem tudom elhagyni a húst, de sokszor eszem csak zöldséges ételeket, és a tofuval is egyre jobban megbarátkozom.
https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/14/piritott_zoldseges_rizsteszta_fuszeres_sult_tofuval/full_commentlist/1#c37468616
Válasz erre: Pirított zöldséges rizstészta fűszeres sült tofuval
2019-07-29T12:28:24+02:00
2019-07-29T12:28:24+02:00
KormosCsabi
http://blog.hu/user/1466176
Elkezdtem felhasználni a tofut a hús helyett, egyrészt, mert olcsóbb. <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/aldi/">www.ujsagomat.hu/aldi/</a> nézelődni szoktam, mert sokszor sok hiperben még akciós is a tofu, szóval imádom!
https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal/full_commentlist/1#c37465828
Válasz erre: Egyben sült camembert nyári kiadásban - friss fűszerekkel és paradicsommal
2019-07-28T11:23:49+02:00
2019-07-28T11:23:49+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal?full_commentlist=1#c37463826" class="reply_nick_376784" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37463826 );">@szépjuhászné</a>: Örülök, hogy tetszik a recept. :) Zsályával is finom lehet,jó ötlet. Cserépedényes joghurt?! Nem is hallottam még ilyet,de milyen jó,ha lett így egy szuper edényed.
https://izeknyelven.blog.hu/2019/07/25/egyben_sult_camembert_nyari_kiadasban_friss_fuszerekkel_es_paradicsommal/full_commentlist/1#c37463826
Válasz erre: Egyben sült camembert nyári kiadásban - friss fűszerekkel és paradicsommal
2019-07-27T14:39:07+02:00
2019-07-27T14:39:07+02:00
szépjuhászné
http://blog.hu/user/376784
Ez nekem Aldis olívás mini bagettel jöhet, amit vékony szeletekre vágva megpirítok. Fűszernek meg még friss zsálya. :) És kipróbálom a Krétáról hozott cserépedényes joghurt cserepével. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2019/05/23/fetas-sonkas_csirkemell_tekercs_sult_spargaval_es_ujkrumplival/full_commentlist/1#c37238960
Válasz erre: Fetás-sonkás csirkemell tekercs sült spárgával és újkrumplival
2019-05-27T09:05:14+02:00
2019-05-27T09:05:14+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/05/23/fetas-sonkas_csirkemell_tekercs_sult_spargaval_es_ujkrumplival?full_commentlist=1#c37232262" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37232262 );">@Étteremkritikus</a>: Örülök, hogy tetszik a recept! :) Jó étvágyat majd hozzá
https://izeknyelven.blog.hu/2019/05/23/fetas-sonkas_csirkemell_tekercs_sult_spargaval_es_ujkrumplival/full_commentlist/1#c37232262
Válasz erre: Fetás-sonkás csirkemell tekercs sült spárgával és újkrumplival
2019-05-25T16:01:34+02:00
2019-05-25T16:01:34+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Ezt ki fogom próbálni, köszi.
https://izeknyelven.blog.hu/2019/05/02/csokis-bananos_chia_puding/full_commentlist/1#c37141852
Válasz erre: Csokis-banános chia puding
2019-05-05T09:27:45+02:00
2019-05-05T09:27:45+02:00
the real fogash
http://blog.hu/user/646182
“Instant boldogság”. Gazdag életed lehet....
https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/08/pikans_citrussalata_kecskesajttal_es_mezes-mustaros_ontettel/full_commentlist/1#c36867410
Válasz erre: Pikáns citrussaláta kecskesajttal és mézes-mustáros öntettel
2019-03-09T17:47:01+01:00
2019-03-09T17:47:01+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/08/pikans_citrussalata_kecskesajttal_es_mezes-mustaros_ontettel?full_commentlist=1#c36865610" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36865610 );">@Étteremkritikus</a>: Nem egyszerű,de szerintem azért lehet jó megoldásokat találni :)
https://izeknyelven.blog.hu/2019/03/08/pikans_citrussalata_kecskesajttal_es_mezes-mustaros_ontettel/full_commentlist/1#c36865610
Válasz erre: Pikáns citrussaláta kecskesajttal és mézes-mustáros öntettel
2019-03-09T10:53:16+01:00
2019-03-09T10:53:16+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Finom és egészséges, csak nekem az a gondom, hogy a narancsos salátákat nem igazán lehet gusztusosan tálalni.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/10/31/gyors_omlos_kortes_szelet/full_commentlist/1#c36054803
Válasz erre: Gyors omlós körtés szelet
2018-11-01T23:13:12+01:00
2018-11-01T23:13:12+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2018/10/31/gyors_omlos_kortes_szelet?full_commentlist=1#c36054077" class="reply_nick_686292" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36054077 );">@Dr. Trejo</a>: Érdekes asszociáció, lehet a halloween teszi, akkor még stílusos is... Szerencsére különbözőek vagyunk. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/10/31/gyors_omlos_kortes_szelet/full_commentlist/1#c36054077
Válasz erre: Gyors omlós körtés szelet
2018-11-01T20:13:27+01:00
2018-11-01T20:13:27+01:00
Az ilyen receptek jobb, ha a családban maradnak. Ez a sütemény egy háromszög alakúra vágott oszladozó húsra emlékeztet.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/28/pumpkin_spice_granola/full_commentlist/1#c35901681
Válasz erre: Pumpkin spice granola
2018-09-29T23:02:30+02:00
2018-09-29T23:02:30+02:00
takacsveca93
http://blog.hu/user/1285651
Kedvencem a granola, és így ősszel igen nekem is kedvenceim közé tartozik a sütőtök mindenféle formában :) <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/cba/aktualis-oriasplakatok-szerdatol-05-09-2018-0/">www.ujsagomat.hu/cba/aktualis-oriasplakatok-szerdatol-05-09-2018-0/</a> Itt le van akciózva
https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/20/kortes_edesburgonya-kremleves/full_commentlist/1#c35876519
Válasz erre: Körtés édesburgonya-krémleves
2018-09-24T09:44:46+02:00
2018-09-24T09:44:46+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/20/kortes_edesburgonya-kremleves?full_commentlist=1#c35870987" class="reply_nick_1285651" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35870987 );">@takacsveca93</a>: :) Latte? Nekem ez nem jutott eszembe. Szerintem ez egy szuper krémleves, és igen egészségesnek is mondanám: jó alapanyagok, nincs benne liszt vagy tejszín sem.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/20/kortes_edesburgonya-kremleves/full_commentlist/1#c35870987
Válasz erre: Körtés édesburgonya-krémleves
2018-09-22T23:02:04+02:00
2018-09-22T23:02:04+02:00
takacsveca93
http://blog.hu/user/1285651
Úgy néznek ki, mint egy nagyon fancy latte valamelyik kávézóban, egészséges is ? <br />
<a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/cba-prima/akcios-ujsag-csutortoktol-20-09-2018-7/">www.ujsagomat.hu/cba-prima/akcios-ujsag-csutortoktol-20-09-2018-7/</a>
https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/13/mentas-citromos_husgolyok_gorog_salataval/full_commentlist/1#c35843467
Válasz erre: Mentás-citromos húsgolyók görög salátával
2018-09-17T13:03:16+02:00
2018-09-17T13:03:16+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/13/mentas-citromos_husgolyok_gorog_salataval?full_commentlist=1#c35836025" class="reply_nick_1285651" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35836025 );">@takacsveca93</a>: Köszönöm szépen! :) Tudom, elsőre tényleg elég furcsának tűnhet, de a menta nagyon jól tud működni a húsok fűszerezésénél. Ha kipróbálod, szívesen veszem a visszajelzést. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/09/13/mentas-citromos_husgolyok_gorog_salataval/full_commentlist/1#c35836025
Válasz erre: Mentás-citromos húsgolyók görög salátával
2018-09-15T21:39:02+02:00
2018-09-15T21:39:02+02:00
takacsveca93
http://blog.hu/user/1285651
Profi recept, picit meglepődtem a Menta dolgon, de istenien hangzik. <br />
<a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/lidl/akcios-ujsag-csutortoktol-13-09-2018/">www.ujsagomat.hu/lidl/akcios-ujsag-csutortoktol-13-09-2018/</a>
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35379902
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-17T11:33:37+02:00
2018-06-17T11:33:37+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki?full_commentlist=1#c35376156" class="reply_nick_724133" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35376156 );">@xyyyxyxyyxyxyyx</a>: Nagyon örül, hogy ennyi mindenkinek tetszik, bízom benne, Neked is ízleni fog. Én ma is készítek egy adagot...:)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35376156
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-16T16:16:08+02:00
2018-06-16T16:16:08+02:00
xyyyxyxyyxyxyyx
http://blog.hu/user/724133
Hmm, ez tényleg jó ötlet, csatlakozom a kipróbálók táborához.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35372092
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T17:47:18+02:00
2018-06-15T17:47:18+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki?full_commentlist=1#c35371892" class="reply_nick_60539" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35371892 );">@GrenAbla</a>: Köszi, örülök! :) Remélem ízleni fog, jó étvágyat! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35371892
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T16:53:19+02:00
2018-06-15T16:53:19+02:00
GrenAbla
http://blog.hu/user/60539
Mondjuk ez nem hangzik rosszul, jövő héten kipróbálom. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35370978
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T14:44:43+02:00
2018-06-15T14:44:43+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki?full_commentlist=1#c35370542" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35370542 );">@Attilajukkaja</a>: Örülök! :) és a visszajelzésnek is, ha van kedved megírni. Jó étvágyat hozzá!
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35370542
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T13:47:37+02:00
2018-06-15T13:47:37+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Tetszik, ki fogom próbálni! :o)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35370216
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T12:52:19+02:00
2018-06-15T12:52:19+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki?full_commentlist=1#c35370082" class="reply_nick_128798" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35370082 );">@GGy</a>: Köszi! :) Igen, ez is jó módszer, hogy megmaradjon az egész fokhagyma. (Én sajnos hajlamos vagyok néha az ujjamat is lereszelni, ezért óvakodom a kis dolgok reszelésétől... :) :) )
https://izeknyelven.blog.hu/2018/06/14/retek_tzatziki/full_commentlist/1#c35370082
Válasz erre: Retek tzatziki
2018-06-15T12:33:53+02:00
2018-06-15T12:33:53+02:00
GGy
http://blog.hu/user/128798
Én a fokhagymát kislyukú reszelőn szoktam lereszelni. (nem kell bajlódni a nyomó elmosásával, és nem lesz fokhagymaszagú a vágódeszka :) )
https://izeknyelven.blog.hu/2018/05/25/spargas-paradicsomos_quiche/full_commentlist/1#c35278714
Válasz erre: Spárgás-paradicsomos quiche
2018-05-27T18:31:18+02:00
2018-05-27T18:31:18+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/05/25/spargas-paradicsomos_quiche?full_commentlist=1#c35273180" class="reply_nick_373728" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35273180 );">@matroz.f.j.</a>: Habtejszint szoktam használni általában főzéshez is, itt is az szerepel. Szerintem finomabb :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/05/25/spargas-paradicsomos_quiche/full_commentlist/1#c35273180
Válasz erre: Spárgás-paradicsomos quiche
2018-05-26T16:04:46+02:00
2018-05-26T16:04:46+02:00
matroz.f.j.
http://blog.hu/user/373728
üdv, habtejszín vagy főzőtejszín ?
https://izeknyelven.blog.hu/2018/05/23/epres-mentas_toltott_turogomboc/full_commentlist/1#c35265478
Válasz erre: Epres-mentás töltött túrógombóc
2018-05-24T21:51:35+02:00
2018-05-24T21:51:35+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/05/23/epres-mentas_toltott_turogomboc?full_commentlist=1#c35265026" class="reply_nick_196694" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35265026 );">@lilahaj</a>: Örülök neki, hogy ilyen siker lett! :) morzsához néha én is lusta vagyok...pedig szerintem úgy az igazi...:)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/05/23/epres-mentas_toltott_turogomboc/full_commentlist/1#c35265026
Válasz erre: Epres-mentás töltött túrógombóc
2018-05-24T20:10:49+02:00
2018-05-24T20:10:49+02:00
lilahaj
http://blog.hu/user/196694
Kipróbáltam, szuper! Igaz, morzsa nélküli verzióban (lusta voltam :-) ) és natúr joghurttal. Nagyon fini :-)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35151792
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-05-01T21:05:38+02:00
2018-05-01T21:05:38+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve?full_commentlist=1#c35135506" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35135506 );">@Attilajukkaja</a>: Köszönöm! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35135506
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-04-28T12:32:12+02:00
2018-04-28T12:32:12+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve?full_commentlist=1#c35133346" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35133346 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
Egyetértek. <br />
További jó munkát! :o)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35133346
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-04-27T20:56:28+02:00
2018-04-27T20:56:28+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve?full_commentlist=1#c35132156" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35132156 );">@Attilajukkaja</a>: Nálam jöhet vízes, tejszínes vagy joghurtos is... Ez a legjobb benne,hogy mindenki a saját ízlése szerint variálhatja. Örülök,hogy jó alapötletet tudtam adni.:) Jól hangzik a kivis verzió is! Kókuszhoz nagyon jól passzolhat szerintem is. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35132156
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-04-27T17:03:45+02:00
2018-04-27T17:03:45+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve?full_commentlist=1#c35130932" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35130932 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
Szívesen, bármikor. :o))))<br />
Azóta továbbgondoltam, hogy ezt kivivel vagy grapefruittal is megcsinálnám. És mivel nem vagyunk egyelőre tejérzékenyek (direkt nem laktózérzékenyt írtam), ezt tejszínnel és eperrel is kipróbálnám. Most van itt a szezonja.<br />
Eddig én mindig csak vizesen készítettem ilyen fagyasztott gyümölcs nyalánkságokat, pici reszelt gyömbérrel, pici citrommal. Az is nagyon finom volt, de a kókusztejre még nem gondoltam. Köszi a tippet!
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35130932
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-04-27T13:22:11+02:00
2018-04-27T13:22:11+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve?full_commentlist=1#c35129614" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35129614 );">@Attilajukkaja</a>: Köszönöm! :) Igen, ez fontos szempont volt, hogy hozzáadott cukrot ne tartalmazzon...
https://izeknyelven.blog.hu/2018/04/26/karibi_hangulat_palcikara_tuzve/full_commentlist/1#c35129614
Válasz erre: Karibi hangulat pálcikára tűzve
2018-04-27T09:24:21+02:00
2018-04-27T09:24:21+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Ez nagyon jól néz ki! Cukorbetegek is ehetik. :o)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal/full_commentlist/1#c34884034
Válasz erre: Francia hagymaleves brie sajtos pirítóssal
2018-03-26T13:34:56+02:00
2018-03-26T13:34:56+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal?full_commentlist=1#c34883732" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34883732 );">@Attilajukkaja</a>: Igazából igyekeztem mindkét kérdésre választ adni, amennyire sikerült :) Deez valóban egy szubjektív kérdés :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal/full_commentlist/1#c34883732
Válasz erre: Francia hagymaleves brie sajtos pirítóssal
2018-03-26T13:02:33+02:00
2018-03-26T13:02:33+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal?full_commentlist=1#c34883460" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34883460 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
A komment tartalmából úgy érzem, ezt leginkább nekem válaszoltad. :o)<br />
Szerintem, ha mellé teszed a sajtos pirítóst, azt könnyebb kezelni, harapni. Pont a sajt nyúlása miatt. De ez csak egy magánvélemény. Én minden formájában elfogadnám ezt a levest!
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal/full_commentlist/1#c34883460
Válasz erre: Francia hagymaleves brie sajtos pirítóssal
2018-03-26T12:30:10+02:00
2018-03-26T12:30:10+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
Lehet mellé és bele is tenni szerintem, ez inkább ízlés kérdése. Mindkettő tud jól mutatni a képen, én is tettem ide is oda is...:) Amúgy a sajt nyúlása valóban problémás tud lenni. A parmezán jollyjoker, mert nem ragad úgy össze, mint más sajtok, de a brie és camembert is barátságosabb ilyen szempontból, kanállal elég könnyen elvágható, ahogy a kisebb méretű pirítós is. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal/full_commentlist/1#c34882968
Válasz erre: Francia hagymaleves brie sajtos pirítóssal
2018-03-26T11:28:17+02:00
2018-03-26T11:28:17+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal?full_commentlist=1#c34882900" class="reply_nick_1311805" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34882900 );">@masterpiece1</a>: <br />
Gondolom, kanállal feldarabolják. Hogy ez miért jó, azt nem tudom, de látványos a fényképeken. <br />
Az olasz haverom úgy készített el bizonyos rusztikus leveseket, hogy az aljára tette a pirítóst, majd rámerte a forró lét. A parmezánt a leves tetejére szórta. Ott nem volt gond, hogy nyúlik-e a pirítósra kent sajt vagy nem. Ha sajtos pirítóst adnék egy leveshez, én valószínűleg mellé tenném, nem bele. De nem ismerem a francia szokásokat.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/25/francia_hagymaleves_brie_sajtos_piritossal/full_commentlist/1#c34882900
Válasz erre: Francia hagymaleves brie sajtos pirítóssal
2018-03-26T11:19:22+02:00
2018-03-26T11:19:22+02:00
masterpiece1
http://blog.hu/user/1311805
Mindig eltűnődöm azon, hogyan lehet normális módon megenni az egészben a levesbe rakott pirítóst?
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/21/kokuszos_zabpalacsinta_sult_ananasszal/full_commentlist/1#c34873986
Válasz erre: Kókuszos zabpalacsinta sült ananásszal
2018-03-24T15:48:06+01:00
2018-03-24T15:48:06+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/03/21/kokuszos_zabpalacsinta_sult_ananasszal?full_commentlist=1#c34871200" class="reply_nick_131008" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34871200 );">@Esztivagyok</a>: Nagyon köszi! Banán palacsinta is jól hangzik. :) Bízom benne,hogy ez is ízleni fog. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/03/21/kokuszos_zabpalacsinta_sult_ananasszal/full_commentlist/1#c34871200
Válasz erre: Kókuszos zabpalacsinta sült ananásszal
2018-03-23T22:39:06+01:00
2018-03-23T22:39:06+01:00
Esztivagyok
http://blog.hu/user/131008
Elég jól néznek ki, én banán palacsintát készítettem tegnap reggelire, de ezt a receptet is ki fogom próbálni! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/28/pikans_szarzellersalata_kecskesajtos_joghurtontettel/full_commentlist/1#c34763666
Válasz erre: Pikáns szárzellersaláta kecskesajtos joghurtöntettel
2018-03-08T14:21:35+01:00
2018-03-08T14:21:35+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/02/28/pikans_szarzellersalata_kecskesajtos_joghurtontettel?full_commentlist=1#c34761714" class="reply_nick_1136054" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34761714 );">@Ági Helló Curry</a>: :) Igen, sokáig nekem sem... de sztem színben és ízben is jó kombináció. Kíváncsi vagyok, hogy ízlik majd. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/28/pikans_szarzellersalata_kecskesajtos_joghurtontettel/full_commentlist/1#c34761714
Válasz erre: Pikáns szárzellersaláta kecskesajtos joghurtöntettel
2018-03-08T09:34:01+01:00
2018-03-08T09:34:01+01:00
Ági Helló Curry
http://blog.hu/user/1136054
Sosem jutott volna eszembe a szárzellert retekkel kombinálni, de most ki fogom próbálni. Nagyon jól néz ki:-)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/25/edesburgonyas-gyomberes_muffin/full_commentlist/1#c34747938
Válasz erre: Édesburgonyás muffin mézes-joghurtos krémmel
2018-03-05T22:28:16+01:00
2018-03-05T22:28:16+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/10/25/edesburgonyas-gyomberes_muffin?full_commentlist=1#c34746970" class="reply_nick_966785" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34746970 );">@igyalakmeg</a>: Szia! én nem tettem bele, de valóban elég tömör a tésztája. Szerintem így is jó, de megér egy próbát. :) Én lehet inkább szódabikarbónát tennék bele egy keveset. Ha kipróbálod, írd meg, hogy sikerült. Kíváncsi vagyok. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/25/edesburgonyas-gyomberes_muffin/full_commentlist/1#c34746970
Válasz erre: Édesburgonyás muffin mézes-joghurtos krémmel
2018-03-05T19:41:15+01:00
2018-03-05T19:41:15+01:00
igyalakmeg
http://blog.hu/user/966785
Szia, sütőpor vagy szódabikarbóna nincs benne tuti?
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/14/igazi_lelekmelegito_kremleves_komfortzonan_tulnyulo_izesitessel/full_commentlist/1#c34646034
Válasz erre: Igazi lélekmelegítő fogás klasszikus alapanyagból, de csöppet sem klasszikus ízesítéssel
2018-02-17T13:50:31+01:00
2018-02-17T13:50:31+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/02/14/igazi_lelekmelegito_kremleves_komfortzonan_tulnyulo_izesitessel?full_commentlist=1#c34643740" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34643740 );">@ízeknyelvén</a>: <br />
Megteszem! :o)
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/14/igazi_lelekmelegito_kremleves_komfortzonan_tulnyulo_izesitessel/full_commentlist/1#c34643740
Válasz erre: Igazi lélekmelegítő fogás klasszikus alapanyagból, de csöppet sem klasszikus ízesítéssel
2018-02-16T22:50:03+01:00
2018-02-16T22:50:03+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/02/14/igazi_lelekmelegito_kremleves_komfortzonan_tulnyulo_izesitessel?full_commentlist=1#c34638672" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34638672 );">@Attilajukkaja</a>: Köszönöm a visszajelzést és a tippet. :) Általában meg szoktam pirítani én is,ennél a receptnél most úgy éreztem így nyersen még jobban passzol,de majd kipróbálom. Remélem Te is a receptet.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/14/igazi_lelekmelegito_kremleves_komfortzonan_tulnyulo_izesitessel/full_commentlist/1#c34638672
Válasz erre: Igazi lélekmelegítő fogás klasszikus alapanyagból, de csöppet sem klasszikus ízesítéssel
2018-02-16T09:38:38+01:00
2018-02-16T09:38:38+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Köszi az érdekes receptet! <br />
Úgy látom, a kókusz chips nem lett megpirítva, pedig picit azt is érdemes:<br />
<a rel="nofollow" href="https://glutenfreeonashoestring.com/wp-content/uploads/2012/03/toasted-coconut-chips-1024x682.jpg">glutenfreeonashoestring.com/wp-content/uploads/2012/03/toasted-coconut-chips-1024x682.jpg</a>
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/09/safranyos_rizotto_citromos_piritott_rakkal/full_commentlist/1#c34610250
Válasz erre: Sáfrányos rizottó citromos pirított rákkal
2018-02-11T16:54:04+01:00
2018-02-11T16:54:04+01:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2018/02/09/safranyos_rizotto_citromos_piritott_rakkal?full_commentlist=1#c34603474" class="reply_nick_39965" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34603474 );">@nagypapi</a>: Szerintem ezzel is nagyon finom, de biztos másféle rákkal is nagyon jó lehet.
https://izeknyelven.blog.hu/2018/02/09/safranyos_rizotto_citromos_piritott_rakkal/full_commentlist/1#c34603474
Válasz erre: Sáfrányos rizottó citromos pirított rákkal
2018-02-10T09:50:23+01:00
2018-02-10T09:50:23+01:00
nagypapi
http://blog.hu/user/39965
Azért egy ilyen rizotto a koktélráknál többet érdemelne...
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben/full_commentlist/1#c33979956
Válasz erre: Klasszikus párosítás: Fahéjas-szilvás pite lyukacsos tetővel
2017-10-20T09:01:40+02:00
2017-10-20T09:01:40+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben?full_commentlist=1#c33974966" class="reply_nick_1294428" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33974966 );">@Mónika Patkó</a>: Jogos az észrevétel, nem írtam mennyiséget. Nem is tudom pontosan mennyi, lényeg, hogy jól elfedje, kvázi lenyomva tartsa a tésztát. A pitesúlynak használt rizst el is teheted későbbre, mivel megenni már nem lehet, de később újra használhatod sütéshez. ;)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben/full_commentlist/1#c33974966
Válasz erre: Klasszikus párosítás: Fahéjas-szilvás pite lyukacsos tetővel
2017-10-19T12:40:57+02:00
2017-10-19T12:40:57+02:00
Mónika Patkó
http://blog.hu/user/1294428
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben?full_commentlist=1#c33974872" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33974872 );">@ízeknyelvén</a>: a javasolt rizzsel, de nagyon paráztam a mennyiségén, hogy mennyi is kellhet valójában :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben/full_commentlist/1#c33974872
Válasz erre: Klasszikus párosítás: Fahéjas-szilvás pite lyukacsos tetővel
2017-10-19T12:26:46+02:00
2017-10-19T12:26:46+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben?full_commentlist=1#c33973516" class="reply_nick_1294428" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33973516 );">@Mónika Patkó</a>: Nagyon örülök, hogy ilyen jó lett a fogadtatása! Igyekszem még szilvás receptet feltenni,amíg tart a szezon. :) Hogy oldottad meg a pitesúly kérdést végül?
https://izeknyelven.blog.hu/2017/10/16/meg_mindig_szilva_egy_egyszeru_de_isteni_desszertben/full_commentlist/1#c33973516
Válasz erre: Klasszikus párosítás: Fahéjas-szilvás pite lyukacsos tetővel
2017-10-19T07:00:01+02:00
2017-10-19T07:00:01+02:00
Mónika Patkó
http://blog.hu/user/1294428
Ez a pite isteni!! A pitesúly megvalósítása igazi kihívás volt nekem, de a siker nem maradt el! Kérünk még sok szilvás receptet! :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/09/16/indul_a_gombaszezon_az_egyik_kedvenc_oszi_fogasommal_egy_igazan_melengeto_kremleves_formajaban/full_commentlist/1#c33782192
Válasz erre: Indul a gombaszezon az egyik kedvenc őszi fogásommal, egy igazán melengető levessel
2017-09-17T21:32:54+02:00
2017-09-17T21:32:54+02:00
Andrass9
http://blog.hu/user/290897
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/09/16/indul_a_gombaszezon_az_egyik_kedvenc_oszi_fogasommal_egy_igazan_melengeto_kremleves_formajaban?full_commentlist=1#c33781552" class="reply_nick_1236345" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33781552 );">@ízeknyelvén</a>: Köszi, jelentkezni fogok.
https://izeknyelven.blog.hu/2017/09/16/indul_a_gombaszezon_az_egyik_kedvenc_oszi_fogasommal_egy_igazan_melengeto_kremleves_formajaban/full_commentlist/1#c33781552
Válasz erre: Indul a gombaszezon az egyik kedvenc őszi fogásommal, egy igazán melengető levessel
2017-09-17T19:39:38+02:00
2017-09-17T19:39:38+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/09/16/indul_a_gombaszezon_az_egyik_kedvenc_oszi_fogasommal_egy_igazan_melengeto_kremleves_formajaban?full_commentlist=1#c33780978" class="reply_nick_290897" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33780978 );">@Andrass9</a>: Haha...jogos...Javítva, köszönöm az észrevételt. :) Ebből a levesből nekem még 1-2 merőkanál is kevés tud lenni. <br />
Ha megfőzöd, szívesen veszem a visszajelzést. :) Jó étvágyat hozzá!
https://izeknyelven.blog.hu/2017/09/16/indul_a_gombaszezon_az_egyik_kedvenc_oszi_fogasommal_egy_igazan_melengeto_kremleves_formajaban/full_commentlist/1#c33780978
Válasz erre: Indul a gombaszezon az egyik kedvenc őszi fogásommal, egy igazán melengető levessel
2017-09-17T17:47:58+02:00
2017-09-17T17:47:58+02:00
Andrass9
http://blog.hu/user/290897
Biztos, hogy csak egy-két evőkanál levest teszel egy tányérba? Nekem biz kevés lenne :)<br />
A leves jól hangzik, megfőzöm magamnak a napokban!
https://izeknyelven.blog.hu/2017/07/23/cukkinis_brownie_torta_mascaroneval_es_grillezett_barackkal/full_commentlist/1#c33461375
Válasz erre: Cukkinis brownie torta mascarponéval és grillezett barackkal
2017-07-24T23:36:04+02:00
2017-07-24T23:36:04+02:00
DogTheDog
http://blog.hu/user/361229
Csupa nyál lett minden körülöttem.
https://izeknyelven.blog.hu/2017/05/01/tarkonyos_husgombocos_ragu_vadrizzsel/full_commentlist/1#c32972099
Válasz erre: Tárkonyos húsgombócos ragu vadrizzsel
2017-05-03T13:03:53+02:00
2017-05-03T13:03:53+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/05/01/tarkonyos_husgombocos_ragu_vadrizzsel?full_commentlist=1#c32971823" class="reply_nick_487954" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32971823 );">@Mr. Waszabi</a>: Szívesen! :) Nagyon köszi a visszajelzést, örülök, hogy siker lett.
https://izeknyelven.blog.hu/2017/05/01/tarkonyos_husgombocos_ragu_vadrizzsel/full_commentlist/1#c32971823
Válasz erre: Tárkonyos húsgombócos ragu vadrizzsel
2017-05-03T12:30:08+02:00
2017-05-03T12:30:08+02:00
Mr. Waszabi
http://blog.hu/user/487954
Köszi a receptet, megcsináltam, tényleg nagyon finom lett :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok/full_commentlist/1#c32891465
Válasz erre: Tavaszi partyfalatok
2017-04-21T15:56:58+02:00
2017-04-21T15:56:58+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok?full_commentlist=1#c32889721" class="reply_nick_1240149" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32889721 );">@Könczöl Emese</a>: Örülök, és köszönöm! A legjobb visszajelzés, ha a vendégnek ízlik, és kiürül a tál...:)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok/full_commentlist/1#c32889721
Válasz erre: Tavaszi partyfalatok
2017-04-21T11:40:47+02:00
2017-04-21T11:40:47+02:00
Könczöl Emese
http://blog.hu/user/1240149
Nagyon finomak voltak!
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok/full_commentlist/1#c32874867
Válasz erre: Tavaszi partyfalatok
2017-04-19T16:00:32+02:00
2017-04-19T16:00:32+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok?full_commentlist=1#c32873655" class="reply_nick_1161388" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32873655 );">@Braun Nikol</a>: Köszönöm szépen! :) Kérek beszámolót, hogy sikerült. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/16/tavaszi_partyfalatok/full_commentlist/1#c32873655
Válasz erre: Tavaszi partyfalatok
2017-04-19T13:24:56+02:00
2017-04-19T13:24:56+02:00
Braun Nikol
http://blog.hu/user/1161388
Ezek gyönyörűek. Fantasztikus vagy! Nagyon várom, hogy kipróbálhassam. :)
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven/full_commentlist/1#c32812147
Válasz erre: Rólam
2017-04-10T10:27:56+02:00
2017-04-10T10:27:56+02:00
ízeknyelvén
http://blog.hu/user/1236345
<a href="http://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven?full_commentlist=1#c32811661" class="reply_nick_1161388" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32811661 );">@Braun Nikol</a>: Nagyon köszönöm, jól esik minden szavad.
https://izeknyelven.blog.hu/2017/04/08/rolam_izeknyelven/full_commentlist/1#c32811661
Válasz erre: Rólam
2017-04-10T09:04:01+02:00
2017-04-10T09:04:01+02:00
Braun Nikol
http://blog.hu/user/1161388
OMG. It's amazing. Congratulation! :) <br />
Örülök, hogy túlléptél a komfortzónádon és belevágtál. Meglátod, életed egyik legjobb döntése lesz. Fantasztikus vagy. :) Amikor hallgatom ahogy az ételekről beszélsz, hogy hogyan készíted el őket, milyen újításokat teszel bele, ahogy kiéled a kreativitásod és ahogy te mondtad az érzelmeidet a főzésben, az egyszerűen fantasztikus. Ezt muszáj megmutatnod a világnak. Örülök, hogy ismerlek és hogy a barátod lehetek. <3