Ízek nyelvén

Joghurtos avokádókrém pirított gombával

2019. december 10. - ízeknyelvén

Gyors vacsora ötletet kerestem, nem akartam nagy főzőcskézést csapni. Végig pásztázva a hűtő és a kamra tartalmát jutott eszembe ez a kombináció. Láttam már korábban, hogy az avokádót gombával keverik, ami elsőre furán hangzott, de mozgatta annyira a fantáziámat, hogy kipróbáljam. Meglepő, de ütős…

Tovább

Fűszeres sült csirke háromszínű édesburgonyával

Rabja vagyok ezeknek a színeknek. Az aranybarnára pirult ropogós csirke, mellette a fehér, narancs és lila színű édesburgonya, és mély mustársárga mártás, egyszerűen csodaszép kombináció. Csupán két hozzávalóra és a fűszerekre van szükség, a végeredmény pedig ízben és látványban is tuti siker.

Tovább