Ízek nyelvén

Ízek nyelvén

Édesburgonyás gnocchi spenótmártással, ropogós sonkával és krémes ricottával

2020. február 26. - ízeknyelvén

Tudom, régen jelentkeztem, megmondom őszintén, kicsit döcögősebben indult az év eleje, mint gondoltam volna. Nem emlékszem, mikor volt velem ilyen utoljára, de nagyon nehezen jön az ihlet a főzéshez. A téli időszak amúgy is kihívást jelent, ilyenkor kisebb az alapanyag választék, én is sokszor…

Tovább

Cékla-sárgarépa saláta fetával, pirított mézes dióval és lilahagymás-mustáros öntettel

Könnyű téli saláta frissen sütött lazaccal

Több nagyszerű dolog is van ebben a salátában. Egyrészt a diót kivéve - amit egy pici mézzel és citrommal átpirítottam - minden teljesen nyersen kerül bele, emiatt lesz méginkább szuper vitaminforrás. Másrészt az elkészítéséhez semmilyen extra tudásra vagy kütyüre nincs szükség, maximum egy…

Tovább
süti beállítások módosítása