Ízek nyelvén

Ízek nyelvén

Rólam

2017. április 08. - ízeknyelvén

Szia!

Könczöl Orsi vagyok, az Ízek nyelvén blog írója.

Régóta a konyha az egyik kedvenc helyem egy lakásban, sok időt töltök ott. Nem csak azért főzök, mert valamit enni kell, hanem mert nekem a főzés örömforrás, kísérletezés, kikapcsolódás, stresszlevezetés, minden szempontból élmény.  Az ételeknek illata, íze, különböző texturája van, de ennél sokkal többet nyújtanak. Számomra minden ételnek saját hangulata van, ahogy egy hangulathoz, eseményhez is van hozzáillő étel. Szívből és lélekből főzök magamnak is, mert boldoggá tesz, hogy alkothattam valamit a konyhában. Kommunikációt tanultam, és ezen a területen is dolgozom, de legjobban a megalkotott ételeken keresztül tudom elmondani másoknak, hogy fontosak számomra.

Pár éve túllépve a komfortzónámon, belevágtam az írásba. Próbát téve képes vagyok-e szavakba, képekbe önteni mindezt. Azóta sok mindent tanultam, ételekről, fotózásról, írásról... Voltak könnyebb és nehezebb, rövidebb és legutóbb hosszabb blogmentes időszakok, de szerencsére valahogy mindig visszatalálok ide: a főzéshez, fotózáshoz, íráshoz.

Remélem Neked is tetszenek a posztok és receptek!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izeknyelven.blog.hu/api/trackback/id/tr3812411067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Braun Nikol 2017.04.10. 09:04:01

OMG. It's amazing. Congratulation! :)
Örülök, hogy túlléptél a komfortzónádon és belevágtál. Meglátod, életed egyik legjobb döntése lesz. Fantasztikus vagy. :) Amikor hallgatom ahogy az ételekről beszélsz, hogy hogyan készíted el őket, milyen újításokat teszel bele, ahogy kiéled a kreativitásod és ahogy te mondtad az érzelmeidet a főzésben, az egyszerűen fantasztikus. Ezt muszáj megmutatnod a világnak. Örülök, hogy ismerlek és hogy a barátod lehetek. <3

ízeknyelvén 2017.04.10. 10:27:56

@Braun Nikol: Nagyon köszönöm, jól esik minden szavad.

Zuglovas 2020.09.19. 11:48:05

Nagyon szép az oldalad. Inspiratív, sütéshez, főzéshez kedved csináló! Nagyon tetszik, hogy egészséges, feldolgozatlan "alap" anyagból dolgozol. Még az is megfordult a fejemben, hogy befutott gasztroblogger vagy, aki álnéven csinált egy másik oldalt, inkább csak a saját maga (és az olvasók) szórakoztatására.

ízeknyelvén 2020.09.19. 13:08:43

@Zuglovas: hűű...nagyon köszönöm! :) Igazán jól esnek a szavaid, tisztára zavarba jöttem...csak pár éve csinálom ezt, látszik is is a blogon, honnan indultam, és még bőven van hova fejlődnöm. Örülök, hogy tetszik, remélem, továbbra is szívesen olvasod majd posztokat, főzöl, sütsz ezekből inspiralodva.
süti beállítások módosítása